Køb medicin online

Håndkøbs medicin hos Med24.dk
Søger du håndkøbsmedicin online, så er du kommet til det rette sted. Vi sælger medicin som er liberaliseret til salg uden for apotek i Danmark.
Vi forhandler kun original medicin som er godkendt til salg i Danmark
Hos os kan du trygt handle medicin. Vi har ingen ulovlige eller falsk medicin. Vi sælger således kun medicin som er godkendt til salg i Danmark og som kommer fra de danske distributører. Alle medicinpakninger indeholder dansk vejledning og er med mærkning. Det er de præcis samme produkter som du kender fra de danske apoteker.

Vi sælger kun medicin som er godkendt til salg uden for apotek
Vi er godkendt af Lægemiddelstyrelsen til at sælge medicin i håndkøb som er liberaliseret til salg uden for apotek. Vi forventer, at der vil ske en yderligere liberalisering af markedet for medicin og i takt hermed vil vi give dig let adgang til flere typer medicin.
Fuld information om medicin hos Med24.dk
Vi giver dig fuld information om den medicin vi sælger. Informationerne er tilgængelige på vores side eller via henvisning til Lægemiddelstyrelsens hjemmesider. Du vil blandt andet kunne finde information om navn, aktive indholdsstoffer, lægemidlets anvendelsesområde, hvornår lægemidlet ikke må bruges (f.eks. under graviditet eller sammen med andre lægemidler), dosering samt eventuelle bivirkninger. Husk dog altid at læse indlægssedlen grundigt inden du anvender medicin og er du i tvivl, så kontakt din læge.

Få en snak om din medicin
Hos Apopro Online Apotek vil vi gerne tilbyde dig en gratis medicinsamtale med en af vores dygtige farmaceuter. Formålet med en medicinsamtale er at skabe de bedste rammer omkring dit medicinbrug. Det hele foregår nemt online og man kan bl.a. snakke om:

Hvordan medicinen virker og bruges
Medicinens bivirkninger
Bekymringer om brug af medicinen
Optimering af behandlingen
Økonomisk tilskud til medicin

Online apoteker
På denne side har vi samlet en oversigt over de førende online apoteker i Danmark. Oversigten er opdelt i udenlandske og danske apoteker. Samtlige apoteker på denne side er godkendte online apoteker, hvor du trygt kan handle. Husk dog altid at konsultere din praktiserende læge, inden du køber medicin på nettet.Danske apoteker
Apopro.dk

Apopro blev lanceret i 2017 og er et af de nyeste danske online apoteker. I modsætning til med24.dk og helsebixen.dk (se nedenfor) er Apopro et rigtigt apotek, idet de også forhandler receptpligtig medicin. Fordi Apopro udelukkende fokuserer på apotekerdelen, er deres udvalg af lægemidler betydeligt større end hos med24.dk og helsebixen.dk.
ed24.dk

Med24.dk har eksisteret siden slutningen af 2005 og er dermed en af de ældre webshops inden for sundhedsområdet i Danmark. I dag har de omtrent 18.000 varer inden for helse, pleje, skønhed og medicin.

De største fordele ved Med24.dk er deres forholdsvist store varesortiment samt deres meget professionelle kundeservice. Deres sortiment inkluderer blandt andet visse former for medicinteknisk udstyr og sygeplejeartikler, som ikke findes i nogle af de øvrige webshops og apoteker, der nævnes her på siden. Med24.dk i øvrigt ofte de laveste priser blandt de danske webshops inden for sundheds- og helseområdet.

Fragtpriser:

GLS/DAO PakkeShop: 29 kr. (fri fragt over 499 kr.)
Hjemmelevering: 35 kr. (ingen fri fragt)
Erhvervsadresse: 35 kr. (fri fragt over 499 kr.)
Post Danmark Pakkeboks: 39 kr. (ingen fri fragt)
Leveringstiden er normalt 1 – 3 hverdage fra bestillingen er registreret hos Med24.dk.

Helsebixen.dk

Helsebixen.dk blev etableret i 2008, som en webshop med fokus på helseprodukter. I 2012 gennemgik webshoppen et ejerskifte, og med tiden har den udviklet sig til et online apotek. Helsebixen.dk sælger udelukkende håndkøbsmedicin og har et særdeles begrænset udvalg sammenlignet med de øvrige apoteker i denne oversigt. Webshoppens totale varesortiment består dog af omtrent 14.000 varer, hvilket gør den til en af de største i Danmark.

Den største fordel ved at handle hos Helsebixen.dk er deres store vareudvalg inden for helseprodukter.

Fragtpriser:

Ved køb for under 100 kr. er fragtprisen 39 kr.
Ved køb for over 100 kr., får du fragtprisen på 39 kr. i rabat på din ordre (så hvis du f.eks. køber for 200 kr., bliver din ordre = 161 kr.)
Ved særligt tunge varer tillægges et website gebyr på 39 kr.
Leveringstiden hos Helsebixen.dk er normalt 1 – 3 hverdage.

Udenlandske apoteker
De udenlandske apoteker i det følgende har alle danske hjemmesider, dansk kundeservice og levering til Danmark. Fordelene ved at handle i de udenlandske apoteker fremfor de danske er, at de 1) har et større udvalg af medicin, 2) typisk har lavere priser og 3) ofte sælger receptpligtig medicin.

Alle de udenlandske apoteker der er medtaget her på siden, er ældre virksomheder, som drives på lovlig vis og er under tilsyn af de lokale myndigheder. Det er med andre ord online apoteker, hvor man trygt kan handle.Treated.com

Treated.com er et online apotek i Bolton, England, som drives af HR Healthcare Ltd. De forhandler udelukkende receptpligtig medicin og har knap 300 præparater i deres sortiment til behandling af lidt under 100 lidelser. Deres primære fokusområder er infektioner, livsstilssygdomme, hudsygdomme og kønssygdomme. Treated.com sælger den receptpligtige medicin på samme måde som alle de ovennævnte engelske apoteker.

Den største fordel ved at handle hos Treated.com er, at de har mange receptpligtige præparater, som ikke findes i danske webshops.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *